Snurretoppen kan med stor glæde præsentere en række Danmarkspremiere i Oktober. Det er lykkedes de frivillige bag Snurretoppen at forhandle ikke mindre end tre Danmarkspremierer hjem til vores biograf i Store Heddinge. Glæd dig til Oktober hvor den mørke tid for alvor slår igennem og en biograftur kan bidrage til den helt rigtige efterårsstemning.

Danmarkspremiere torsdag den 6/10 i Snurretoppen

Søstrene Katrine og Karoline har delt samme hårde opvækst, men er landet to meget forskellige steder som voksne. Katrine er gift med den succesfulde bygmester Markus, i et højtråbende, seksuelt og barnløst ægteskab. Karoline derimod, lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ, Ronny, og kan ikke lade vær med at blive gravid. Katrine udtænker en plan som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt ekstra - og får til gengæld hendes barn. De næste 9 måneder bliver brugt på at ordne detaljerne.

 

Rolleliste

Sofie Torp, Roberta Reichardt, Joachim Fjelstrup, Esben Smed

Danmarkspremiere torsdag den 13/10 i Snurretoppen

Første dag efter sommerferien skal eleverne på Basserup Kommuneskole til prøve. Og da den ellers så glade dreng, Mugge, viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere, går hele systemet i panik. Mugge sendes omgående i specialklasse og spås en sort fremtid. Han beslutter sig derfor for at starte sin egen skole. En skole hvor der er plads til børn med mærkelige hjerner. Han døber skolen Friheden. Samtidig begynder Mugges bedste veninde Sofia på den militante eliteskole Killer Instinct School System. Mugge og Sofia glider langsomt fra hinanden, og snart hænger deres venskab i en tynd tråd. Da konkurrencen "Kommunemesterskabet i skole" annonceres, optrappes Mugge og Sofias konflikt yderligere. Men pludselig hærger et gigantisk gensplejset monster af en puddelhund kvarteret, og de to tidligere venner bliver tvunget til at samarbejde på trods af deres forskelligheder.

Rolleliste

Jens Jacob Tychsen, Stephania Potalivo, Mikael Wulff, Anders Morgenthaler, Iben Hjejle, Mia Lyhne, Jan Gintberg, Mick Øgendahl, Nicolaj Kopernikus, Birthe Neumann

Danmarkspremiere den 27/10 i Snurretoppen

Filmen 'Ingen kender dagen' handler om fem mennesker, der befinder sig hvert deres sted i landet – og i livet.

I løbet af 24 timer, bliver de på hver deres måde konfronteret ved en af tilværelsens skæbnesvangre skilleveje. En utro ægtemand, en læge i indre kamp med sin moral, en nygift højgravid kvinde, en identitetssøgende skoleelev og en 7-årig datter satser hver især det mest sårbare vi har mellem hinanden – tilliden.

Men tilliden er under angreb og konsekvenserne bliver både fatale, forbudte og pinagtigt morsomme.

På rollelisten ses bl.a. Trine Dyrholm, hvis film Dronningen opnåede stor internationale anerkendelse i 2019, og Jakob Cedergren, der fik stor ros for sin præstation i Den skyldige.

'Ingen kender dagen' er skrevet af Maren Louise Käehne, der også skrev 'Dronningen' og instrueret af Annette K. Olesen (Skytten)